(+31)6 50870178 nathalie@kwartjes.nl

Workshops en trainingen

Op maat, op lokatie, op jouw moment!

Voor groepen, teams en hele organisaties en bedrijven.

Passie, plezier en doelen halen. Met betrokken mensen die er met hun hart vol voor gaan. Samen creëren, samen werken. De essentie voor veel bedrijven. Als het goed gedaan wordt levert het veel op. Alleen: uitdragen is één, doen is andere koek. De missing link: vertrouwen. Dat levert heel wat anders op: druk, spanning, stress enerzijds. Sleur, miscommunicatie en strijd anderzijds. Met hoge kosten, veel veranderingen en jaren van reorganisaties of ontwikkeltrajecten tot gevolg.

Tijdens de workshop ga je tot de kern van de zaak. Letterlijk! Wat drijft jullie bedrijf? Wat drijft jou? Waar kom je juichend je bed voor uit? Wat doe jij met een lach en moeiteloos? Dát is de echte essentie. Daar draaien veel bedrijven doorlopend om heen. Jij vanaf nu niet meer.

Je gaat ontdekken hoe sterk jouw omgeving bepaalt hoe en wanneer jij beweegt.  Ook als jij het niet wilt. Dan is er geen verbinding, daar verdwijnt veel energie en dat maakt je moe, gespannen of zelfs ziek. Je wordt je weer (individueel en als team of organisatie bewust van die systemen. De (onzichtbare) automatismen. Je gaat direct ervaren of het de beste beweging is voor jou of dat het jou spanning geeft.

Daarmee wordt de communicatie direct weer helder. Verbinding ontstaat. Alles gaat in veiligheid en met vertrouwen. Het tempo is hoog en de impact groot, maar de vrijheid er na des te groter.

Afhankelijk van wat de vraag is overleggen we altijd eerst welk traject en welke lokatie het beste aansluit.

 

 

Kwartjes

Voor maximale impact geef ik de workshops en trainingen altijd samen met Jeroen. Hij is, naast mijn man, (intuïtief) coach, voormalig leidinggevende, gespecialiseerd in Transactionele Analyse en Voice Dialoque. Dit in combinatie met mijn ervaringen als orthopedagoog/ GZ-psycholoog/mindfulness- en stressreductietrainer staat sowieso altijd garant voor enorm veel vallende Kwartjes!

Nathalie

Kwartjes.nl

Jeroen

Meteen weten wat er kan!

Mail of bel om direct te weten wat we voor jou/jullie kunnen betekenen. Laagdrempelig, eenvoudig, nuchter, transparant en concreet. We zien meteen wat er nodig is en we garanderen het gewenste resultaat, tegen de laagste tarieven. Omdat dit is wat we kunnen en willen.

Pak jij je eigen verantwoordelijkheid?

Weet jij het nog? Waarom ben jij ooit dit werk gaan doen? Zou je het ook blijven doen als je morgen 100 miljoen zou winnen? Sta jij kwispelstaartend naast je bed iedere ochtend? DURF jij, wáár en hoe je ook bent, voluit te LEVEN? Durf jij verantwoordelijkheid te nemen en zorg te dragen voor jezelf en van daaruit ook voor de ander?

Pas als je zelf JA zegt en ook in die spiegel durft te kijken kunnen we aan de slag. Met de mooiste uitkomsten, geloof ons maar!